Naar boven

Winkel

Ebeling Menswear is een exclusieve modezaak met een ruim assortiment aan toplabels voor mannen. Van casual laidback tot high-end zakelijke kleding, van hippe denim tot een feestelijke look, u zult bij ons altijd kwaliteit en klasse vinden. 

We bieden onze klanten al sinds 1933 de keuze, kwaliteit en de persoonlijke service die zij verdienen.
We timmeren voortdurend aan de weg om de veeleisende en geïnformeerde klant van vandaag te blijven verrassen met de nieuwste merken.

Nadine en Mario kennen de collecties en de merken die we verkopen van binnen en van buiten. Ze geven graag advies over combinaties, pasvormen en over de zorg en onderhoud van jouw aankopen. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf op eigen tempo onze collecties te bekijken. Schroom niet om regelmatig even binnen te lopen om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties en trends.  


Naast advies tijdens onze openingstijden maken wij ook graag ruimte voor een persoonlijk advies- en stylingmoment op een moment dat het jou beter uitkomt. Bel ons voor een stylingadvies buiten (of binnen) openingstijden op telefoonnummer: 074-2437502. Even binnenlopen om een afspraak te maken mag natuurlijk ook altijd.

Ook online kunt u bij Ebeling Menswear terecht, al zie we u het liefst bij ons in de winkel voor een persoonlijk advies.
Ebeling Menswear is gevestigd in Hengelo (ov) en makkelijk bereikbaar met de auto als het openbaar vervoer. Op 200 meter van onze zaak parkeert u gemakkelijk in parkeergarage Tiemsbrug.

U bent van harte welkom!

Nadine Ebeling & Mario Op den Camp