Naar boven

Maatwerk

Met maatwerk bieden we je de mogelijkheid om je eigen pak, colbert of shirt samen te stellen. Hierbij bepaal je zelf hoe je pak eruit komt te zien. Wij zorgen voor de optimale pasvorm.
Trouwen of business, maatwerk is geschikt voor alle gelegenheden.

MAAKWIJZE

De maakwijze speelt een belangrijke rol in de uitstraling van je maatpak. Er kan gekozen worden voor een semi traditionele maakwijze, full canvas, half canvas en unconstructed. Mario adviseert je hier graag over!

STOFKEUZE

De stofkeuze is voor je maatpak uiteraard erg belangrijk.
Met keuze uit honderden stoffen van Italiaanse topweverijen zoals Loro Piana, Vitale Barberis en Ferla is succes gegarandeerd en het draagcomfort optimaal. Mario helpt je graag bij het kiezen van de juiste stof. Als de stof is gekozen, wordt hier een mooie bijpassende voering bij uitgezocht met bijpassende knopen. 

DESIGN TOOLS

Met de tientallen design tools kun je je maatpak een persoonlijke touch geven. Zo bepaal je o.a. zelf welk type zakken en revers er op het colbert komen. Ook heb je de mogelijkheid om tekst in je colbert te zetten als bijvoorbeeld een (trouw)datum of initialen.

LEVERTIJD

Je maatpak wordt met veel vakmanschap door zeer ervaren patroon- en kleermakers vervaardigd. Na 4 tot 6 weken kun je je maatpak komen afpassen bij ons in de winkel.

Mocht u interesse of vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

074-2437502