Maatwerk

One of a kind 

Maatwerk is uniek en toch bereikbaar. Want zo’n perfect zittend pak dat helemaal naar uw wensen wordt gemaakt, is niet zo kostbaar als u wellicht verwacht. Al vanaf 499,- meten we u een maatpak aan. En voor dat bedrag krijgt u heel veel. Allereerst het persoonlijke advies en het nemen van uw maten, waarvoor we alle tijd nemen. Vervolgens de overweldigende keuze uit vele stoffen in verschillende supers*, die wij inkopen bij de beste wevers van Italië en Engeland. Daarna de opties om uw pak te voorzien van specifieke, persoonlijke details. Zoals uw initialen of een bijzondere datum in het binnenwerk of een contrasterend kraagvilt voor een speels detail. Tot slot de toewijding waarmee uw maatpak wordt samengesteld en gemaakt naar ambachtelijke make. De ervaring leert: eenmaal een maatpak, altijd een maatpak.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak om u alle aandacht te geven en ons goed voor te kunnen bereiden op uw komst. Uiteraard kan dit ook ’s avonds. U kunt een afspraak inplannen door ons te bellen op 074 - 2437502 of een email te sturen naar info@ebeling.nl.

U bent van harte welkom,

Nadine Ebeling en Mario op den Camp

*

De aanduidingen super 100, super 120, super 150, super 200, et cetera geven aan hoeveel kilometer er uit een kilo wol is verkregen. Hoe meer kilometer, hoe fijner en dunner de wol is. Super 150 is een fijnere wol dan super 100; super 200 is nog verfijnder, zachter en luxer. Wij adviseren u graag over de juiste keuze, afgestemd op uw (kleed)gewoonten.